Hangul/Hanja-innstillinger

Angi innstillinger for Hangul/Hanja-omgjøring.

Brukerordbøker

Vis en liste over alle selvvalgte ordlister. Kryss av ved de ordlistene du vil bruke og fjern kryss ved ordlistene du ikke vil bruke.

Ny

Åpne dialogvinduet «Ny ordliste» der du kan lage en ny ordliste.

Navn

Gi ordlista et navn. Trykk OK for å få med ordlista i listeboksen Selvvalgte ordlister.

Rediger

Åpne dialogvinduet Rediger selvvalgte ordlister der du kan redigere alle selvvalgte ordlister.

Slett

Slett den valgte selvlagde ordlista.

Innstillinger

Angir flere innstillinger for alle ordbøker.

Ignorer posisjonstegn ved slutten av ord

Ignorer posisjonstegn ved slutten av koreanske ord når du søker etter en ordliste.

Vis nylig brukte elementer først

Vis erstatningsforslaget du valgte sist gang øverst i lista.

Erstatt alle unike elementer automatisk

Bytt automatisk ut ord som bare har ett erstatningsforslag.