Skravering

Velg et m√łnster du vil skravere med, eller lagre/last inn en liste med skraveringer.

For å bruke denne funksjonen …

Choose Format - Area - Hatching tab

Egenskaper

Angi eller endre et skraveringsm√łnster.

Avstand

Angi hvor stor avstand du vil ha mellom linjene i skraveringsm√łnstret.

Vinkel

Skriv inn vinkelen p√• linjene i skraveringsm√łnstret. Du kan ogs√• bruke boksen med himmelretninger for √• velge vinkel.

Linjetype

Angi hva slags linjer som skal brukes på skraveringa.

Linjefarge

Velg hvilken farge som skal brukes på linjene i skraveringa.

Skraveringsliste

Lists the available hatching patterns. You can also modify or create your own hatching pattern.

Legg til

Legg til et selvvalgt skraveringsm√łnster i lista. Angi egenskapene til skraveringsm√łnstret og trykk p√• denne knappen.

Endre

Kopierer egenskapene fra det gjeldende skraveringsm√łnstret til det skraveringsm√łnstret som er valgt. Hvis du vil kan m√łnsteret lagres under et eget navn.

Slett

Slett det valgte elementet eller elementene etter bekreftelse.

Forhåndsvis felt

Forhåndsvis utvalget.