Topptekst

Bruk en topptekst på sidestilen. Toppteksten er et område i øverste sidemarg der du kan legge til tekst eller bilde.

Du kan også legge til kantlinjer eller en bakgrunn i en topptekst.

For å bruke denne funksjonen …

Velg fanen Format → Side → Topptekst

Velg Format → Stilbehandler, åpne sprettoppmenyen til en oppføring og velg Rediger/Ny

Hvis du vil at en topptekst skal gå ut i sidemargenene må du sette inn en ramme i toppteksten.

Topptekst

Angi egenskapene for toppteksten.

Topptekst på

Adds a header to the current page style.

Likt innhold på venstre- og høyresider

Even and odd pages share the same content.

Same content on first page

First and even/odd pages share the same content.

Venstremargen

Angi avstanden mellom venstre sidekant og venstre kant av toppteksten.

Høyremargen

Angi avstanden mellom høyre sidekant og høyre kant av toppteksten.

Avstand

Angi avstanden mellom nedre kant av toppteksten og øvre kant av teksten.

Bruk dynamisk avstand

Opphever oppsettet av mellomrom og lar området til toppteksten utvide seg mellom dokumentteksten og toppteksten.

Høyde

Angi hvor høy toppteksten skal være.

Tilpass høyden automatisk

Angi om du vil at høyden på toppteksten automatisk skal justeres til å passe tekstmengden og skriftstørrelsen du bruker.

Forhåndsvis felt

Forhåndsvis utvalget.

Mer

Angi kantlinjer, en bakgrunn eller et bakgrunnsmønster for toppteksten.