Justering

Juster avsnittet i forhold til sidemargene.

For Ă„ bruke denne funksjonen

Velg fanen Format → Avsnitt → Justering

Velg Format → Stilbehandler, Ă„pne sprettoppmenyen til en oppfĂžring og velg fanen Rediger/Ny → Justering

Justering

Bestem justeringa for det gjeldende avsnittet.

Venstre

Juster avsnittet mot venstre marg.Hvis du har slÄtt pÄ stÞtte for asiatiske sprÄk, blir dette alternativet kalt «Venstre/Øverst».

Knapper pÄ formatlinja:

Ikon

Venstrejustert

HĂžyre

Juster avsnittet mot hÞyre marg.Hvis stÞtte for asiatiske sprÄk er slÄtt pÄ, blir dette kalt «HÞyre/Nederst»

Knapper pÄ formatlinja:

Ikon

HĂžyrejustert

Midtstilt

Midtstill avsnittet pÄ siden.

Knapper pÄ formatlinja:

Ikon

Blokkjustert

Juster avsnittet etter hĂžyre og venstre marg.

Knapper pÄ formatlinja:

Ikon

Blokkjustert

Egenskaper

Tekstretning

Angi tekstretninga for avsnitt som bruker kompleks tekst (CTL). Denne funksjonen er bare tilgjengelig hvis stÞtten for kompleks tekst er slÄtt pÄ.

ForhÄndsvis felt

ForhÄndsvis utvalget.