Verktøylinjer

Åpne en undermeny for å vise eller skjule verktøylinjer. En verktøylinje inneholder knapper og valg som gjør det lett å bruke LibreOffice-kommandoer.

Tilpass

Åpner et dialogvindu der du kan legge til, redigere og fjerne knapper.

Nullstill

Velg Vis → Verktøylinjer → Tilbakestill for å tilbakestille verktøylinjene, slik at de endrer seg med sammenhengen. Nå vil noen av verktøylinjene vises automatisk, avhengig av sammenhengen.