Fargelinje

Vis eller skjul verktøylinja Fargelinje. For å endre fargepaletten som blir vist, velg Format – Område, og gå til fanen Farger.

For å bruke denne funksjonen …

Velg Vis → Verktøylinjer → Fargelinje

Velg fargen du vil bruke. Velg et objekt og venstreklikk på en farge hvis du vil endre fyllfargen til objektet. Høyreklikk hvis du vil endre fargen på kantlinjene til objektet. Dobbeltklikk på et tekstobjekt, merk teksten og klikk på en farge for å endre tekstfargen.

Du kan også dra en farge fra fargelinja og slippe den på et tegneobjekt på lysbildet.

Tipsikon

For å løsne Fargelinja kan du trykke i det grå området til verktøylinja og dra. Dra tittellinja til Fargelinja opp til kanten av vinduet for å feste den igjen.