Visittkort

Lag ditt eget visittkort. Du kan velge mellom flere forhÄndsvalgte formater eller lage et nytt.

For Ă„ bruke denne funksjonen

Velg Fil → Ny → Visittkort

Medie

Velg stÞrrelsen pÄ visittkortet. Du kan velge mellom ulike forhÄndsvalgte formater, eller angi et eget format pÄ fanen Format.

Visittkort

Velg utseende pÄ visittkortene.

Privat

Inneholder kontaktinformasjon for visittkort. Utseendet pÄ visittkortet kan du velge under fanen Visittkort.

Arbeidsrelateret

Inneholder kontaktinformasjon for visittkort som har utforming fra kategorien «Visittkort, arbeid». Utseendet pÄ visittkortet kan du velge under fanen Visittkort.

Format

Velg innstillingene for valg av papirformat.

Valg

Angi tilleggsinnstillinger for etikettene eller visittkortene, inkludert tekstsynkronisering og skriveroppsett.

Reset

Resets changes made to the current tab to those applicable when this dialog was opened.