Eksportinnstillinger for grafikk

Definerer eksportinnstillinger for grafikk.

For Ă„ bruke denne funksjonen

Velg Fil → Eksporter og sĂ„ en bildefiltype. Da Ă„pnes dialogvinduet seg automatisk.

NĂ„r du eksporterer grafiske elementer til en fil, kan du velge filtype. For de fleste stĂžttede filtypene blir det Ă„pnet et dialogvindu der du kan angi eksportinnstillingene.

Disse filtypene vises ikke i dialogen en for eksportinnstillinger for grafikk: PWP, RAS, SVG, TIFF, XPM.

De andre filtypene viser dialogvinduer der du kan angi inn bredde og hĂžyde for bildet som skal eksporteres.

Avhengig av filtypen kan du her spesifisere flere innstillingr. Trykk Shift + F1 og fĂžr markĂžren over kontrollelementet for Ă„ se en utvided hjelpetekst.

Bredde

Spesifiserer bredden.

HĂžyde

Spesifiserer hĂžyden.

OpplĂžsning

Skriv inn bildeopplÞsningen. Velg mÄleenhet fra listeboksen.

Flere valg

For JPEG-filer kan du stille inn fargedyp og kvalitet.

For BMP-filer kan du sette kompresjonen og RLE-kodingen.

Du kan betsemme kodingen for PBM-, PGM- og PPM-filer.

For PNG-filer kan du angi komprimering og modus for gradvis innlesing.

For GIF-filer kan du angi gjennomsiktighet og modus for gradvis innlesing.

For EPS-filer kan du angi forhÄndsvising, fargeformatet, komprimeringen og versjonen.

Du kan lesa meir om filter i Informasjon om import- og eksportfilter.