Egenskaper for jevne linjer

Du kan velge å vise kurver istedenfor rette linjer i diagrammer som viser linjer (linjetyper og XY-typer). Noen valg styrer egenskapene til slike kurver.

For å bruke denne funksjonen …

I dialogvinduet for diagramtype for et linjediagram eller XY-diagram (spreidningsdiagram) som viser linjer, kan du velge Stegvis i nedtrekkslisten Linjetype og deretter klikke på knappen Egenskaper.

Du kan trykke Shift+F1 og peke på en kontroll for å finne ut mer om denne kontrollen.

Endre linjeegenskaper

1. Velg kubisk punktkurve eller B-kurve.

Disse er matematiske modeller som påvirker vising av kurvene. Kurvene skapes ved å sette sammen flere segment av mangekanter.

2. Du kan angi oppløsninga, men det er valgfritt. En høyere verdi gir en jevnere linje.

3. For B-splinelinjer kan du angi graden av polynomalene