Editing Pivot Charts

Edit a pivot chart in the same way as normal charts.

To edit a pivot chart

1. Trykk på et diagram for å redigere egenskapene til diagramobjektet:

st√łrrelse og plassering p√• den gjeldende siden.

Justering, tekstbryting, ytre kantlinjer og mer.

2. Dobbeltklikk et diagram for å redigere det:

Diagramdataverdier (for diagrammer med egne data).

Diagramtype, akser, titler, vegger, rutenett og mer.

3. Dobbeltklikk et diagramelement når du redigerer diagrammet:

Dobbeltklikk på en akse for å redigere skala, type, farge og mer.

Dobbeltklikk et datapunkt for å redigere de grafiske verdiene i dataserien

Når en dataserie er markert, kan du klikke og deretter dobbeltklikke på et datapunkt for å redigere egenskapene for dette datapunktet (for eksempel en enkelt stolpe i et stolpediagram).

Dobbeltklikk p√• en forklaring for √• redigere den. Klikk og deretter dobbeltklikk p√• et symbol i den valgte forklaringen for √• redigere dataserien som h√łrer til.

Dobbeltklikk på alle andre diagramelement, eller klikk på elementet for å åpne formatmenyen, for å redigere egenskapene.

4. Trykk utenfor diagrammet for å avslutte redigeringen.

Tipsikon

Du kan skrive ut et diagram i god kvalitet ved å eksportere det til en PDF-fil og deretter skrive ut denne fila.

I redigeringsmodus for diagrammet blir Verkt√łylinjen Formatering¬Ľ for diagrammet vist n√¶r den √łverste kanten av dokumentet. Verkt√łylinja for tegneverkt√łyene blir vist nederst i dokumentet. Denne verkt√łylinjen viser symbolene for Tegning fra Draw og Impress.

Du kan h√łyreklikke et element i et diagram for √• √•pne sprettoppmenyen. Denne inneholder kommandoer for √• formatere det valgte elementet.

Redigere diagramtitler

Redigere diagramakser

Redigere diagramforklaringer

Legge til tekstur p√• diagrams√łyler

3D-visning

Open file with example: