Formatere tall med desimaler

Skriv inn et tall i et ark, for eksempel 1234,5678. Dette tallet blir vist i standardformatet for tall med to desimaler. AltsÄ vises 1234,57 nÄr du bekrefter inntastingen. Bare visningen i dokumentet er avrundet; internt beholder tallet alle sine fire desimaler.

Formatere tall med desimaler:

1. Merk tallet og velg Format → Celler for Ă„ Ă„pne vinduet Celleegenskaper.

2. PÄ fanen Tall vises en liste med forhÄndsvalgte tallformater. Nederst til hÞyre i vinduet er det en forhÄndsvisning av hvordan det valgte tallet vil se ut hvis du velger et bestemt format.

Icon

Hvis du bare vil endre antallet desimaler som vises, er den enkleste mÄten Ä bruke knappene Tallformat: Legg til tall bak komma eller Tallformat: Fjern tall bak komma pÄ formateringslinja.