Filtrere celleområder

Du kan bruke flere filtre

Bruke et standardfilter på et celleområde

1. Trykk i et celleområde.

2. Velg Data → Filter → Standardfilter.

3. I dialogvinduet Standardfilter angir du filterinnstillingene du vil ha.

4. Trykk på OK.

Postene som står i samsvar med filtrene du valgte blir vist.

Bruke et autofilter på et celleområde

1. Trykk i et celleområde eller et databaseområde.

Tipsikon

Hvis du vil bruke flere autofiltre på samme ark, må du først angi databaseområder, og så slå på autofiltre for databaseområdene.

2. Velg Data → Filter → Autofiltrering.

En pil blir lagt til hver kolonneoverskrift i databaseområdet.

3. Trykk på pila i kolonnen som inneholder verdiene eller strengene du vil angi et filter for.

4. Velg verdien eller strengen du vil bruke som filterkriterie.

Postene som står i samsvar med filterkriteriet du valgte blir vist.

Fjerne et filter fra et celleområde

1. Trykk i et filtrert celleområde.

2. Velg Data → Filter → Autofiltrering.