................

Summer

Legg automatisk sammen tallene i det valgte celleområdet. Velg cella som skal vise summen, trykk på denne knappen og angi så celleområdet med tallene som skal regnes ut. Du kan også velge et celleområde ved hjelp av musepekeren.

Ikon

Summer

LibreOffice foreslår automatisk et celleområde, gitt at regnearket inneholder data. Hvis celleområdet allerede inneholder en Summer-funksjon, så kan du kombinere den med en ny en for å få totalsummen av området. Hvis området inneholder filtre, så vil Delsum-funskjonen bli satt inn i stedet for Summer-funksjonen.

Trykk på knappen Godta (grønt sjekktegn) for å bruke formelen vis i inndatalinja.