Sidestil

Åpne et dialogvindu der du kan bestemme utseendet til alle sidene i dokumentet.

For Ă„ bruke denne funksjonen

Choose Format - Page.

Organisering

Angi innstillingene for den valgte stilen.

Side

Angi sidemarg, utseendet pÄ en- og flersidige dokumenter, pÄ sidenummerering og pÄ papirformat.

Kantlinjer

Angi innstillinger for kantlinjene til valgte objekter i Writer eller Calc.

Bakgrunn

Velg en bakgrunnsfarge eller -bilde.

Topptekst

Bruk en topptekst pÄ sidestilen. Toppteksten er et omrÄde i Þverste sidemarg der du kan legge til tekst eller bilde.

Bunntekst

Adds a footer to the current page style. A footer is an area in the bottom page margin, where you can add text or graphics.

Ark

Angi hvilke elementer som skal skal tas med i utskrifta av alle ark med denne sidestilen. Du kan ogsÄ angi utskriftsrekkefÞlgen, det fÞrste arknummeret og sidestÞrrelsen.

Tilbakestill

Still tilbake endringene pÄ denne fanen, sÄ den blir slik den var fÞr den ble Äpnet. Du blir ikke spurt om Ä bekrefte.