Lage et dialogvindu i Basic

1. Velg Verktøy → Makroer → Organiser dialogvinduer og deretter Ny.

2. Skriv inn et navn for dialogvinduet og trykk OK. For å endre navnet senere, kan du høyreklikke på navnet på fanen og velge Gi nytt navn.

3. Trykk Endre. Dialogredigeringa i Basic åpner med et tomt dialogvindu.

4. Hvis du ikke ser verktøylinja Verktøykasse, kan du trykke på pila ved siden av ikonet Sett inn ontrollelementer for å åpne Verktøyboksen.

5. Velg et kontrollelement ved å trykke på ikonet, og plasser det så ved å klikke og dra inni dialogvinduet.