Lage et dialogvindu i Basic

1. Velg Verkt√ły ‚Üí Makroer ‚Üí Organiser dialogvinduer og deretter Ny.

2. Skriv inn et navn for dialogvinduet og trykk OK. For √• endre navnet senere, kan du h√łyreklikke p√• navnet p√• fanen og velge Gi nytt navn.

3. Trykk Endre. Dialogredigeringa i Basic åpner med et tomt dialogvindu.

4. Hvis du ikke ser verkt√łylinja Verkt√łykasse, kan du trykke p√• pila ved siden av ikonet Sett inn ontrollelementer for √• √•pne Verkt√łyboksen.

5. Velg et kontrollelement ved å trykke på ikonet, og plasser det så ved å klikke og dra inni dialogvinduet.