Управување обележувачи

Икона

Употребете ја иконата Додади во обележувачи за да поставите обележувач за тековната страница прикажана во помошта.

Можете да ги пронајдете обележувачите на страницата со јазиче Обележувачи.

Следните наредби се во контекстното мени за обележувач: