Печати ја датотеката директно

Кликнете на иконата Печати датотека директноза да го печатите активниот документ со стандардните поставувања за печатење. Овие можете да ги најдете во дијалоготПоставување на печатач, кои можете да ги повикате со командата од менито Поставувања на печатач.

Икона

Печати датотека директно