Redo

Reverses the action of the last Undo command. To select the Undo step that you want to reverse, click the arrow next to the Redo icon on the Standard bar.

За да пристапите до оваа наредба...

Изберете Уреди - Повтори

На алатникот Стандарден, кликнете

Икона

Повтори