Nyomtatási kép

A Nyomtatási kép eszköztár akkor jelenik meg, amikor az aktuális dokumentumot nyomtatásikép-módban tekinti meg.

Előző oldal

Moves back to the previous page in the document. This function is only active when you select the Print Preview function on the File menu.

Ikon

Előző oldal

Következő oldal

Moves forward to the next page in the document. This function is only active when you select the Print Preview function on the File menu.

Ikon

Következő oldal

Moves to the first page of the document. This function is only active when you select the Print Preview function on the File menu.

Ikon

Moves to the last page of the document. This function is only active when you select the Print Preview function on the File menu.

Ikon

Kétoldalas előnézet

Két oldalt jelenít meg a Nyomtatási képen. A páratlan számok mindig a jobb oldalon jelennek meg, a párosak pedig a bal oldalon.

Ikon

Kétoldalas előnézet

Megadja a képernyőn megjelenítendő oldalak számát. Az ikon melletti nyílra kattintva megjelenik egy rács, amelynek segítségével kiválaszthatja, hány sornyi és oszlopnyi oldal jelenjen meg előnézetben.

Ikon

Többoldalas előnézet

Könyvnézet

Válassza ki ahhoz, hogy az első oldal a nyomtatási kép jobb oldalán legyen. Ha nem választja ki, akkor az első oldal az előnézet bal oldalán lesz.

könyvnézet ikonja

Könyvnézet

Nagyítás

A nagyításfunkció segítségével a dokumentum részletei közelebbről vizsgálhatók.

Kicsinyítés

A kicsinyítésfunkció segítségével a dokumentumból többet láthat kisebb méretben.

Nagyítás

Meghatározza a nyomtatási kép nagyítási/kicsinyítési arányát.

Teljes képernyő

Megjeleníti vagy elrejti a menüket és eszköztárakat a Writer vagy a Calc alkalmazásban. A teljes képernyős módból való kilépéshez kattintson a Teljes képernyő gombra, vagy nyomja meg az Esc billentyűt.

Ikon

Teljes képernyő (Nyomtatási képben)