Jegyzék

The following options are available when you select Table of Contents as the index type.

Ennek a parancsnak az eléréséhez...

Válassza a Beszúrás - Tartalomjegyzék és tárgymutató - Tartalomjegyzék, tárgymutató vagy irodalomjegyzék - Típus fület (ha a Tartalomjegyzék a kiválasztott típus).


Típus és Cím

Adja meg a jegyzék típusát és címét.

Típus

Válassza ki a beszúrni kívánt jegyzék típusát. Az ezen a lapon rendelkezésre álló lehetőségek a kijelölt jegyzéktípustól függnek. Ha a kurzor egy jegyzéken áll, és a Beszúrás - Tartalomjegyzék és tárgymutató - Tartalomjegyzék, tárgymutató vagy irodalomjegyzék lehetőséget választja, szerkesztheti az adott jegyzéket.

Cím

Adjon meg egy címet a kijelölt jegyzék számára.

Csak automatikusan frissíthető

Megvédi a jegyzék tartalmát a módosítástól. A kézzel elvégzett módosítások elvesznek, ha a jegyzéket frissíti. Ha engedélyezni szeretné, hogy a kurzorral védett területen is át lehessen menni, válassza - LibreOffice Writer - Formázási segédletek párbeszédablakot, majd jelölje be a Kurzor engedélyezése négyzetet a Védett területek szakaszban.

Jegyzék létrehozásának tárgya

Válassza ki, hogy a dokumentumhoz vagy az aktuális fejezethez szeretne-e jegyzéket készíteni.

Kiértékelés mélysége

Írja be a jegyzékbe bevonni kívánt címsorszintek számát.

Létrehozás forrása:

Itt adhatja meg, hogy melyik információkat akarja a jegyzékbe helyezni.

Vázlat

Vázlatszintekből jegyzéket hoz létre, vagyis az előre megadott címsorstílusok (Címsor 1-10) valamelyikével formázott bekezdéseket adja hozzá a jegyzékhez.

A vázlatszinteket a Formátum - Bekezdés párbeszédablak Vázlatszintek és számozás lapján társíthatja.

További stílusok

A Stílusok hozzárendelése párbeszédablakon megadott stílusokat behelyezi a jegyzékbe. A jegyzékbe bevonandó bekezdésstílusok kiválasztásához kattintson e mező jobb oldalán található Stílusok hozzárendelése (...) gombra.

Stílusok hozzárendelése

Megnyitja a Stílusok hozzárendelése párbeszédablakot, ahol kiválaszthatja azokat a bekezdésstílusokat, amelyek bekerülnek a jegyzékbe.

Tárgymutatójelek

Beveszi a jegyzékbe a Beszúrás - Tartalomjegyzék és tárgymutató - Jegyzékbejegyzés lehetőség választásával felvett jegyzékbejegyzéseket.