Nézet

Beállítja a megjelenítés nagyítását, és megadja a megjelenítendő elemek körét. A Parancsok ablakba beírható parancsok legtöbbje egérkattintással is elérhető a Nézet - Képletelemek menüparancs kiválasztásával megnyitható Képletelemek panelen.

Nagyítás

Csökkenti vagy növeli a LibreOffice képernyőn látható méretét.

Közelítés

A képletek megjelenési méretét 25%-kal növeli. A nagyítás mértéke megjelenik az állapotsoron. A nagyítás mértékét az állapotsor helyi menüjében is módosíthatja. A munkaterület helyi menüje szintén tartalmaz nagyítási beállításokat.

Távolítás

A képletek megjelenési méretét 25%-kal csökkenti. A nagyítás mértéke megjelenik az állapotsoron. A nagyítás mértékét az állapotsor helyi menüjében is módosíthatja. A munkaterület helyi menüje szintén tartalmaz nagyítási beállításokat.

Összes megjelenítése

Megjeleníti a képletet a lehető legnagyobb méretben úgy, hogy a képlet minden eleme látszódjon. Ha a teljes képlet megjelenítéséhez szükséges, akkor nagyítja vagy kicsinyíti a nézetet. A nagyítás aktuális mértéke megjelenik az állapotsoron. Bizonyos méretezési parancsok a helyi menüben is megtalálhatók. A munkaterület helyi menüje is tartalmaz méretezési beállításokat. A méretet módosító ikonok és parancsok csak a Math-dokumentumokban állnak rendelkezésre, a beágyazott Math-objektumoknál nem használhatók.

Frissítés

Ez a parancs frissíti a képletet a dokumentumablakban.

Ha a Megjelenítés automatikus frissítése lehetőség engedélyezve van, akkor a Parancsok ablakban végrehajtott változtatások automatikusan megjelennek a képletben.

Megjelenítés automatikus frissítése

Automatikusan frissíti a módosított képletet. Ha nem engedélyezi ezt a lehetőséget, akkor a képlet csak a Nézet - Frissítés menüparancs kiválasztása vagy az F9 billentyű megnyomása után frissül.

Képletelemek

Ez a képletekbe illeszthető operátorok, függvények, szimbólumok és formázási beállítások listája.

Állapotsor

Az ablak alsó szegélyén megjeleníti vagy elrejti az Állapotsort.

Teljes képernyő

Megjeleníti vagy elrejti a menüket és eszköztárakat a Writer vagy a Calc alkalmazásban. A teljes képernyős módból való kilépéshez kattintson a Teljes képernyő gombra, vagy nyomja meg az Esc billentyűt.