Vázlat eszköztár

A Vázlatnézetben a Vázlat eszköztár a gyakran használt szerkesztőeszközöket tartalmazza. Az ikon melletti nyílra kattintva megnyílik egy eszköztár, amely további parancsokat tartalmaz.

Nagyítás

Csökkenti vagy növeli az aktuális dokumentum képernyőn látható méretét. Az ikon melletti nyílra kattintva megnyílik a Nagyítás eszköztár.

Ikon

Nagyítás (LibreOffice Impress Vázlat vagy Dia nézetben)

Első szint

A jelenlegi diavetítésnél elrejti a fejléc minden elemét, a diacímek kivételével. A rejtett fejléceket a cím előtt található fekete vonal jelzi. A fejlécek megjelenítéséhez kattintson a Minden szint ikonra.

Ikon

Első szint

Minden szint

Megjeleníti az aktuális diavetítés diáinak rejtett címsorát. A diacímek kivételével az összes címsor elrejtéséhez kattintson az Első szint ikonra.

Ikon

Minden szint

Alpontok elrejtése

Elrejti a kijelölt címsor alcímeit. A rejtett alcímeket egy fekete vonal jelöli a címsor előtt. Az alsóbb szintű címsorok megjelenítéséhez kattintson az Alpontok megjelenítése ikonra.

Ikon

Alpontok elrejtése

Alpontok megjelenítése

A kijelölt címsor rejtett alcímét jeleníti meg. Ezek elrejtéséhez kattintson az Alpontok elrejtése ikonra.

Ikon

Alpontok megjelenítése

Formázás be/ki

Shows or hides the character formatting of the slide headings. To change the character formatting of a heading, open the Styles window, right-click a style, and then choose Modify.

Ikon

Formázás be/ki

Fekete-fehér

A diák csak fekete-fehérben jelennek meg.

Ikon

Fekete-fehér

Diavetítés

Elindítja a diavetítést.

Ikon

Diavetítés