LibreOffice

Use this dialog to create general settings for working with LibreOffice. The information covers topics such as user data, saving, printing, paths to important files and directories, and color defaults. These settings are saved automatically.

Ennek a parancsnak az eléréséhez...

Choose - LibreOffice.


Felhasználó adatai

Use this tab page to enter or edit user data. Some of the data may have already been entered by the user or system administrator when installing LibreOffice.

√Āltal√°nos

Megadja a LibreOffice általános beállításait.

Nézet

Megadja a nézet beállításait.

Nyomtatás beállításai

Megadja a nyomtatás beállításait.

√ötvonalak

Ez a szakasz tartalmazza az alap√©rtelmezett √ļtvonalakat a LibreOffice-ban haszn√°lt fontos mapp√°khoz. Ezek az √ļtvonalak a felhaszn√°l√≥ √°ltal szerkeszthetŇĎk.

BetŇĪk√©szletek

Egy betŇĪk√©szletet a kiv√°lasztott betŇĪk√©szlettel helyettes√≠t. A csere csak a k√©pernyŇĎn val√≥ megjelen√≠t√©sre √©s a nyomtat√°sra vonatkozik. Nem befoly√°solja a dokumentumban elmentett be√°ll√≠t√°sokat.

Biztons√°g

Megadja a makrókat tartalmazó dokumentumok mentésének, webes kapcsolatainak és megnyitásának biztonsági beállításait.

Személyre szabás

A LibreOffice ugyanazokkal a t√©m√°kkal szabhat√≥ szem√©lyre, mint a Mozilla Firefox. A men√ľs√°v, a dokkolt felsŇĎ √©s als√≥ eszk√∂zt√°rak h√°tt√©rk√©nt a kiv√°lasztott t√©m√°t fogj√°k megjelen√≠teni.

Alkalmazás színei

V√°lassza ki a LibreOffice felhaszn√°l√≥i fel√ľlet√©nek sz√≠n√©t. Mentheti az aktu√°lis be√°ll√≠t√°sokat sz√≠ns√©mak√©nt, √©s k√©sŇĎbb bet√∂ltheti ezeket.

Kiseg√≠tŇĎ lehetŇĎs√©gek

Be√°ll√≠tja a lehetŇĎs√©geket, amelyek a LibreOffice programot jobban el√©rhetŇĎv√© teszik a cs√∂kkent l√°t√°s√ļ, mozg√°skorl√°tozott √©s egy√©b fogyat√©koss√°ggal rendelkezŇĎ emberek sz√°m√°ra.

Speci√°lis

Megadja a Java technol√≥gi√°ra √©p√ľlŇĎ alkalmaz√°sok t√°mogat√°s√°nak be√°ll√≠t√°sait, t√∂bbek k√∂zt azt, hogy melyik Java-futtat√≥k√∂rnyezetet (JRE-t) kell haszn√°lni a LibreOffice-ban. Megadja tov√°bb√°, hogy a k√≠s√©rleti (instabil) funkci√≥k, p√©ld√°ul a makr√≥r√∂gz√≠t√©s √©s a szak√©rtŇĎi be√°ll√≠t√°sok el√©r√©se haszn√°lhat√≥k-e.

Basic IDE

Megadja a Basic nyelvŇĪ makr√≥k szerkeszt√©s√©t seg√≠tŇĎ Basic IDE (Integr√°lt fejlesztŇĎi k√∂rnyezet) be√°ll√≠t√°sait.

Online frissítés

Specifies some options for the automatic notification and downloading of online updates to LibreOffice.

Open CL

Az Open CL technológia a nagy táblázatokon végzett számítások felgyorsítására szolgál.

Reset

Resets changes made to the current tab to those applicable when this dialog was opened.