Using Toolbars

Some toolbar icons, for example the Font Color icon, can open another toolbar. Click the arrow next to the icon to open a toolbar containing further icons.

You now have a choice: either click the icon that you want to activate, or seize the toolbar by its title bar and drag it while holding down the mouse button.

Eszköztárak környezetfüggősége

Bizonyos eszköztárak automatikusan megnyílnak a környezettől függően. Ha például egy szöveges dokumentumban egy táblázatba kattint, a Táblázat eszköztár nyílik meg. Ha egy számozott felsorolásba kattint, a Felsorolás és számozás eszköztár nyílik meg.

Figyelmeztetés ikon

Toolbars are hidden by default when the Notebook bar is active.


Eszköztár ideiglenes bezárása

Kattintson az eszköztár címsorán az ikonra, vagy válassza az Eszköztár bezárása parancsot a helyi menüből. Az eszköztár máskor is automatikusan meg fog jelenni, ha az adott környezet lesz az aktív.

Eszköztár végleges bezárása

Ha az eszköztár látható, válassza a Nézet - Eszköztárak menüparancsot, majd kattintson az eszköztár nevére, hogy eltávolítsa a pipát a név mellől.

Bezárt eszköztár megjelenítése

Eszköztár lebegő eszköztárrá alakítása

Lebegő eszköztár visszaillesztése

Jegyzet ikon

Az eszköztárak és ablakok fogd és vidd módszerrel való dokkolhatósága függ a rendszer ablakkezelőjének beállításaitól. A rendszerben engedélyezni kell a teljes ablaktartalom megjelenítését az ablak mozgatásakor, az nem megfelelő, ha csak a külső keret látszódik ilyenkor.