Csatolások szerkesztése

Lets you edit the properties of each link in the current document, including the path to the source file. This command is not available if the current document does not contain links to other files.

Ennek a parancsnak az eléréséhez...

Válassza a Szerkesztés - Hivatkozások lehetőséget.


Jegyzet ikon

Amikor egy hivatkozásokat tartalmazó fájlt nyit meg, a program rákérdez, frissítse-e a hivatkozásokat. Attól függően, hogy a hivatkozott fájlok hol találhatóak, a frissítési folyamat több percet is igénybe vehet.


Jegyzet ikon

Ha egy olyan fájlt tölt be, amely DDE-kapcsolatokat tartalmaz, a program rákérdez, hogy frissítse-e a kapcsolatokat. Utasítsa el a frissítést, ha nem akar kapcsolatot létrehozni a DDE-kiszolgálóval.


Annak a párbeszédablaknak a megnyitásához, amelyben kiválaszthat egy másik objektumot ehhez a hivatkozáshoz, kattintson duplán az adott hivatkozásra a listában.

Forrásfájl

Megjeleníti a forrásfájl útvonalát.

Elem

Megjeleníti azt az alkalmazást (ha ismert), amelyik legutóbb mentette a forrásfájlt.

Típus

Megjeleníti a forrásfájl típusát, például kép.

Állapot

További információkat sorol fel a forrásfájlról.

Automatikus

Automatikusan frissíti a hivatkozás tartalmát a fájl megnyitásakor. A forrásfájlban történt minden változtatás megjelenik abban a fájlban, amely a hivatkozást tartalmazza. A hivatkozott képfájlokat csak kézzel lehet frissíteni. Ez a beállítás nem érhető el hivatkozott képfájlok esetén.

Az Automatikus lehetőség csak DDE-kapcsolatokhoz áll rendelkezésre. DDE-kapcsolatot úgy szúrhat be, hogy bemásolja egy fájl tartalmát, majd a Szerkesztés - Irányított beillesztés lehetőség Hivatkozás jelölőnégyzetét kiválasztva beilleszti azt. Mivel a DDE egy szövegalapú hivatkozási rendszer, csak a megjelenített tizedesjegyek lesznek átmásolva a célmunkalapra.

Kézi

Csak akkor frissíti a hivatkozást, ha a Frissítés gombra kattint.

Frissítés

Frissíti a kiválasztott hivatkozást, így az aktuális dokumentumban a hivatkozott fájl legutóbb mentett állapota jelenik meg.

Módosítás

Módosítsa a kijelölt hivatkozáshoz tartozó forrásfájlt.

Hivatkozás törlése

A forrásfájl és az aktuális dokumentum közötti kapcsolatot szünteti meg. A forrásfájl legutóbb módosított tartalma az aktuális dokumentumban található.