Nyomtatási kép eszköztár

A Nyomtatási kép eszköztár a Fájl - Nyomtatási kép lehetőség kiválasztásával jelenik meg.

Előző oldal

Moves back to the previous page in the document. This function is only active when you select the Print Preview function on the File menu.

Ikon

Előző oldal

Következő oldal

Moves forward to the next page in the document. This function is only active when you select the Print Preview function on the File menu.

Ikon

Következő oldal

Moves to the first page of the document. This function is only active when you select the Print Preview function on the File menu.

Ikon

Moves to the last page of the document. This function is only active when you select the Print Preview function on the File menu.

Ikon

Nagyítás

Kinagyítja az aktuális dokumentum megjelenített képét. Az aktuális nagyítási tényező az Állapotsoron jelenik meg.

Ikon

Nagyítás

Kicsinyítés

Kicsinyíti az aktuális dokumentum megjelenített képét. Az aktuális nagyítási tényező az Állapotsoron jelenik meg.

Ikon

Kicsinyítés

Teljes képernyő

Megjeleníti vagy elrejti a menüket és eszköztárakat. A teljes képernyős módból való kilépéshez kattintson a Teljes képernyő gombra.

Oldal formázása

Megnyit egy párbeszédablakot, amelyen a dokumentum minden oldalára vonatkozó megjelenítési beállításokat lehet meghatározni.

Margók

Megjeleníti vagy elrejti a margókat az oldalon. A margókat egérrel áthúzhatja, vagy beállíthatja az Oldalstílus párbeszédablak Oldal lapján.

Méretezési faktor

Ez a vezérlőelem a kinyomtatott munkafüzet méretezését állítja be. A méretezési faktor az Oldalstílus párbeszédablak Munkalap lapján is beállítható.

Bezárás

A nyomtatási képből való kilépéshez kattintson a Bezárás gombra.