Conta de palabras

1. Palabra e conta de caracteres móstrase na barra de estado, e mantense ata a data, como editar.

2. Se só desexa contar algún treito de texto do seu documento, seleccióneo.

3. Para ver estatísticas estendidos como conta de caracteres, sen espazos, prema dúas veces a conta de palabras na barra de estado, ou escoller Ferramentas - Word Count.

Como conta LibreOffice as palabras?

En xeral, cada secuencia de caracteres entre dous espazos é unha palabra. Trazos, tabulacións, quebras de liña e saltos de parágrafo son límites de palabras, tamén.

Palabras con guións sempre visibles, como o plugin, add-on, o usuario/config, son contadas como unha palabra cada.

As palabras poden ser unha mestura de letras, números e caracteres especiais. Entón a seguinte conta de texto como catro palabras: abc123 1,23 "$" http://www.example.com.

To add a custom character to be considered as the word limit, choose - LibreOffice Writer - General and add the character into the Additional separators field.

Icona Suxestión

Para obter máis estatísticas sobre o documento escolla Ficheiro - Propiedades - Estatísticas.

Ficheiro - Propiedades - Estatísticas