Rodar texto

Só pode rotar textos que estean en obxectos de debuxo.

1. Escolla <item type ="menuitem"> Ver - Barras de Deseño </ item> para abrir o <item type ="menuitem"> Deseño </ item> barra de ferramentas.

2. Select the Text icon Icon.

3. Arrastre o apuntador no documento para debuxar o obxecto de texto e, a seguir, introduza o texto.

4. Prema fóra do obxecto, a continuación, prema no texto que introduciu. Prema na icona Rotar Icona na barra de ferramentas Propiedades do obxecto de debuxo.

5. Arrastre unha das agarradoiras dos cantos do obxecto de texto.

Icona Suxestión

Tamén pode premer co botón dereito do rato no obxecto de texto, escoller Posición e tamaño, premer no separador Rotación e introducir un ángulo de rotación ou unha nova posición para o obxecto.