Animar texto

Só pode animar textos situados en obxectos de debuxo, como rectángulos, filas ou obxectos de texto. Por exemplo, debuxe un rectángulo, prema nel dúas veces e introduza o texto.

1. Seleccione o obxecto de debuxo que contén o texto que desexa animar.

2. Escolla <item type ="menuitem"> Formato - Obxecto - Texto atributos </ item> e, a continuación, prema no botón <item type ="menuitem"> Texto Animación </ item> a ficha.

3. Na <item type ="menuitem"> Efecto </ item> caixa, seleccione a animación que quere.

4. Defina as propiedades do efecto e prema en Aceptar.