Seleccionar bandexas de papel de impresora

Utilice os estilos de páxina para especificar diferentes fontes de papel para diferentes páxinas do documento.

1. Choose View - Styles.

2. Preme o <item type ="menuitem"> Page Styles </ item> icona.

3. Prema co botón dereito do rato sobre o estilo de páxina da lista para o cal desexa especificar a fonte de papel e escolla Modificar.

4. Na <item type ="menuitem"> Bandexa de papel </ item> caixa, seleccione a bandexa de papel que desexa utilizar.

5. Prema en Aceptar.

6. Repita os pasos do 1 ao 5 para cada estilo de páxina para o cal desexe especificar a fonte de papel.

7. Aplique o estilo ás páxinas que desexe.

Previsualizar unha páxina antes da impresión

Crear e aplicar estilos de páxina