Combinar listas numeradas

Pode combinar varias listas numeradas nunha única lista numerada consecutivamente.

Para combinar listas numeradas consecutivas

1. Seleccione todos os parágrafos das listas.

2. Na <item type ="menuitem"> Formato </ item> Bar, prema no botón <item type ="menuitem"> Numeración On/Off </ item> icona dúas veces.

Para crear unha lista numerada dos apartados non-consecutivas:

1. Manteña premida a tecla Ctrl e arrastre para facer unha selección no primeiro parágrafo numerado. Só é necesario seleccionar un carácter.

2. Sen soltar a tecla Ctrl, arrastre para facer unha selección en cada parágrafo numerado das listas que desexa combinar.

3. Na <item type ="menuitem"> Formato </ item> Bar, prema no botón <item type ="menuitem"> Numeración On/Off </ item> icona dúas veces.

Numeración e estilos de numeración

Engadir viñetas

D'oh! You found a bug (text/swriter/guide/using_numbered_lists2.xhp#using_numbered_lists2 not found).

Desactivar viñetas e numeración de parágrafos individuais

Usar lendas

Definir intervalos numéricos