Definir entradas de índice

Para axustar entradas de índice

1. Prema nunha palabra ou seleccione as palabras que desexa utilizar como entrada de índice.

2. Choose Insert - Table of Contents and Index - Index Entry, and do one of the following:

Para definir entradas dun índice

A mellor forma de xerar unha táboa de contidos é aplicar os estilos predefinidos de parágrafo de título, como "Título 1 ", para os parágrafos que desexa incluír no seu índice.

Para Usar un estilo personalizado Parágrafo como un Índice de Entrada

1. Choose Tools - Chapter Numbering and click the Numbering tab.

2. Na caixa Estilo de parágrafo seleccione o estilo que desexa incluír na táboa de contidos.

3. Na lista Nivel prema no nivel xerárquico ao cal desexa aplicar o estilo de parágrafo.

4. Prema en Aceptar. Agora pode aplicar o estilo aos títulos do documento e incluílos no índice.

Crear índices

Actualizar, editar e eliminar índices

Formatado de índices

Editar ou eliminar entradas de índice e de táboa

Crear índices alfabéticos

Índices definidos polo usuario

Crear bibliografías

Índices que comprenden varios documentos