Espazamento entre notas ao pé de páxina

Para aumentar o espazamento entre os textos das notas ao pé de páxina ou ao final pode engadir un bordo superior ou inferior ao estilo de parágrafo correspondente.

1. Prema nunha nota ao pé de páxina ou ao final.

2. Choose View - Styles.

3. Prema co botón dereito do rato sobre o estilo de parágrafo que desexa modificar (por exemplo, "Notas ao pé de páxina") e escolla Modificar.

4. Prema no separador Bordos.

5. Na <item type ="menuitem"> por defecto </ item> área, prema no botón <item type ="menuitem"> Set bordos superior e inferior só </ item> icona.

6. Na <item type ="menuitem"> Liña </ item> Área, prema nunha liña na <item type ="menuitem"> Estilo </ item> lista.

7. Seleccione "Branco" no <item type ="menuitem"> Cor </ item> caixa. Se o fondo da páxina non é branco, seleccione a cor que máis combina coa cor de fondo.

8. In the Padding area, clear the Synchronize check box.

9. Introduza un valor en <item type ="menuitem"> Top </ item> e <item type ="menuitem"> fondo </ item> caixas.

10. Prema en Aceptar.

Inserir e editar notas ao pé de páxina ou notas ao final

Formato - Parágrafo - Bordos