Inserir un campo de data fixa ou variábel

Pode inserir a data como un campo que se actualiza cada vez que se abre o documento ou como un campo que non se actualiza.

1. Escolla Inserir - Campos - Outros e prema na lapela Funcións.

2. Prema en «Data» no <item type ="menuitem"> Tipo </ item> lista e facer un dos seguintes procedementos:

Para inserir a data como un campo que se actualiza cada vez que abrir o documento, prema en «Data» no <item type ="menuitem"> Seleccionar </ item> lista.

Para inserir a data como un campo que non é actualizada, prema en «Data (fixa)» no <item type ="menuitem"> Seleccionar </ item> lista.

Sobre os campos

Consultar datos do usuario en campos ou condicións

D'oh! You found a bug (text/swriter/guide/fields_enter.xhp#fields_enter not found).