Calcular en documentos de texto

Pode inserir un c√°lculo directamente nun documento ou t√°boa de texto.

1. Seleccione o documento en que desexa inserir o c√°lculo e prema en F2. Se est√° situado nunha cela, introduza un sinal igual (=).

2. Introduza o c√°lculo que desexa inserir, por exemplo, =10000/12, e prema Intro.

Tam√©n pode premer na icona F√≥rmula na Barra de f√≥rmulas, e logo escoller unha funci√≥n para a s√ļa f√≥rmula.

Icona Nota

Para facer referencia ás celas en táboas de Writer coloque entre parénteses angulares o enderezo ou o intervalo de cela. Por exemplo, para facer referencia á cela A1 desde outra cela, introduza dentro =<A1>.

Barra de fórmulas

Calcular fórmulas complexas en documentos de texto

Calcular e pegar un resultado dunha fórmula nun documento de texto

D'oh! You found a bug (text/swriter/guide/calculate_intable.xhp#calculate_intable not found).

Calcular en t√°boas