Número de páxina

O número da páxina actual móstrase neste campo da barra de estado. Para navegar polo documento prema dúas veces para abrir o Navegador. Prema co botón dereito do rato para mostrar os marcadores existentes. Prema nun marcador para colocar o cursor do texto nese lugar.

A páxina visualizada (x) e o número total de páxinas (y) móstranse como Páxina x/y. Cando se move polo documento co rato, o número de páxina móstrase no momento en que solte o botón do rato. Use a barra de desprazamento para que o número de páxina se mostre como suxestión da Axuda. O formato da numeración de páxina da barra de estado e o da barra de desprazamento son idénticos.

Pode activar ou desactivar a visualización do Navegador premendo dúas veces no campo Número de páxina.

Para ir ata unha páxina concreta, introduza o número de páxina no botón xiratorio Páxina no Navegador e, a seguir, prema en Intro.

Icona Nota

Ao premer nas teclas de atallo Maiús++F5, pode introducir un número de páxina. Cando preme en Intro, o cursor móvese ata a páxina seleccionada.