Cela

Divide a táboa actual en dúas táboasseparadas na posición do cursor Tamén pode acceder a este comandopremendo co botón dereito nunha cela da táboa ..

Para acceder a esta orde...

Escolla Táboa - Dividir táboa

Modo

Copiar título

Inclúe aprimeira liña da táboa orixinal como a primeira liña da segunda táboa.

Título personalizado (aplicar estilo)

Insire unha liña de cabeceira en branco na segunda táboa que estáformatado co estilo da primeira liña da táboa orixinal.

Título personalizado

Insireunha liña en branco adicional na segunda táboa.

Sen título

Divide atáboa sen copiar a liña de cabeceira.

Icona Aviso

Cando divide unha táboa que contén fórmulas, estas poden verse afectadas.