Axuste

Specifies properties for the selected object, graphic or frame.

Para acceder a esta orde...

Escolla a lapela Formato - Imaxe - Opcións

Escolla a lapela Formato - Marco e obxecto - Propiedades - Opcións

Escolla Formatar - Estilos, abra o menú de contexto Novo/Modificar, separador Opcións

Escolla a lapela Inserir - Marco - Marco - Opcións

Nome

Especifica o nome do elemento seleccionado e das ligazóns asociadas.

Nome

Introduza unnome para o elemento seleccionado.

Icona Suxestión

Atribúa un nome facilmente identificábel ao obxecto, imaxe ou marco para poder localizalo con rapidez en documentos longos.

Texto alternativo (só marcos, imaxes e obxectos flotantes)

Introduza otexto a ser exhibido nun navegador web cando o elemento seleccionado nonestá dispoñíbel. O texto alternativo tamén se usa para axudar a xente condiscapacidade.

Ligazón anterior

Mostra oelemento (obxecto, gráfico ou marco) que vén antes do elemento actual nunhasecuencia conectado. Para engadir ou modificar a ligazón anterior,seleccione un nome da lista. Se está conectando cadros, o cadro actual eocadro de destino debe estar baleira.

Ligazón seguinte

Mostra oelemento (obxecto, gráfico ou marco) que vén despois do elemento actualnunha secuencia conectado. Para engadir ou modificar a seguinte ligazón,seleccione un nome da lista. Se vostede é un cadros de unión, o cadro dedestino debe estar baleira.

Protexer

Especifica as opcións de protección do elemento seleccionado.

Protexer contido

Impide modificacións do contido do elemento seleccionado.

É posíbel copiar o contido do elemento.

Protexer posición

Bloquea a posición do elemento seleccionado no documento actual.

Protexer tamaño

Bloqueao tamaño do elemento seleccionado.

Propiedades

Especifica as opcións de impresión e texto do elemento.

Editábel en documento só de lectura (só marcos)

Permite editar o contido dun marco nun documento que é de só lectura(protexido contra escrita).

Imprimir

Inclúeo elemento seleccionado cando imprime o documento.

Fluxo de texto

Especificaa dirección do fluxo de texto preferido nun cadro. Para utilizar aconfiguración de fluxo de texto estándar á páxina, seleccione Usaropcións de obxecto superordinate a partir da lista.

Aliñamento vertical contido

Especifica o aliñamento vertical do contido do cadro. Principalmente istosignifica que o contido do texto, senón que tamén afecta táboas e outrosobxectos ancorados á área de texto (ancorada como carácter, a personalidadeou a punto), por exemplo cadros, gráficos ou debuxos.

Fluxo de texto.