Outros

Engade ou elimina un pé de páxinado estilo de páxina que seleccione no submenú. O pé é engadido a todas aspáxinas que usan o mesmo estilo de páxina. Nun documento novo, sóo"Default " estilo de páxina está listado. Outros estilos de páxinaengádense á lista despois de que aplicala las no documento.

Para acceder a esta orde...

Escolla Inserir - Cabeceira e rodapé - Rodapé

Icona Nota

Os rodapés son visibles só cando ver o documento no esquema de impresión (activar Ver - Esquema de impresión).

Diante dos estilos de páxina que conteñen pés de páxina móstrase unha marca de opción.

Para eliminar un pé, seleccione Inserir - Pé, e logo seleccione o estilo de páxina que contén o rodapé. O pé é eliminado de todas as páxinas que usan ese estilo de páxina.

Para engadir ou eliminar rodapés de todos os estilos de páxina que están en uso no documento, escolla Inserir - Pé - Todos.

To format a footer, choose Format - Page - Footer.