Outros

Engade ou elimina unha cabeceirado estilo de p√°xina que seleccione no submen√ļ. A cabeceira eng√°dese a todasas p√°xinas que usan o mesmo estilo de p√°xina. Nun documento novo,s√≥ o"Default " estilo de p√°xina est√° listado. Outros estilos de p√°xinaeng√°dense √° lista despois de que aplicala las no documento.

Para acceder a esta orde...

Escolla Insesrir - Cabeceira e rodapé - Cabeceira

Icona Nota

As cabeceiras son visibles só cando ver o documento no esquema de impresión (activar Ver - Esquema de impresión).

Diante dos estilos de p√°xina que conte√Īen cabeceiras m√≥strase unha marca de opci√≥n.

Para eliminar unha cabeceira, escolla Inserir - Cabeceira, e logo seleccione o estilo de páxina que contén a cabeceira. A cabeceira é eliminado de todas as páxinas que usan ese estilo de páxina.

Para engadir ou eliminar cabeceiras de todos os estilos de p√°xina que est√°n en uso no documento, escolla Inserir - Cabeceira - Todos.

To format a header, choose Format - Page - Header.