Cela

Cambiar as fontes de datos do documento actual Para mostrar correctamente o contido dos campos inseridos, a base de datos de substitución debe conter nomes de campos idénticos.

Para acceder a esta orde...

Escolla Editar - Substituír base de datos

Por exemplo, se insire campos de enderezo nunha carta modelo desde unha base de datos de enderezos, substitúa a base de datos por outra para inserir enderezos diferentes.

Substituír base de datos

Nesta caixa de diálogo só pode substituír unha base de datos cada vez.

Bases de datos en uso

Lista as bases de datos que están actualmente en uso. O presentedocumento contén polo menos un campo de datos de cada un dos bancos de datosda lista.

Bases de datos dispoñíbeis

Lists the databases that are registered in LibreOffice.

Explorar

Abre unha caixa de diálogo de abertura de ficheiros para seleccionar unficheiro de base de datos (* .odb). O ficheiro seleccionado engádese á listade bases de datos dispoñíbeis.

Definir

Substitúe a fonte de datos actual pola fonte de datos que seleccionou na lista Bases de datos dispoñíbeis.

Para substituír unha base de datos:

Asegúrese de que coinciden os nomes e tipos dos campos de ambas as bases de datos.

1. Prema no documento en que desexa modificar a fonte de datos.

2. Escolla Editar - Substituír a base de datos.

3. Na Bases de datos en uso lista, seleccione a táboa de base de datos que quere substituír.

4. Na dispoñíbel Databases lista, seleccione a táboa de base de datos de substitución.

5. Prema en Aceptar.