Axuste

The following options are available when you select Alphabetical Index as the index type.

Para acceder a esta orde...

Escolla a lapela Inserir - Índice e Índice analítico - Índice, índice analítico ou bibliografía - Tipo (cando o tipo seleccionado for Índice alfabético)

Tipo e título

Especifique o tipo e o título do índice.

Tipo

Seleccione otipo de índice que desexa inserir. As opcións dispoñíbeis nestaguía dependen do tipo de índice que seleccionar. Se o cursor está nun índicecando escoller o Inserir - Índices e táboas - Índices e táboas, pode entón editar ese índice.

Título

Introduzaun título para o índice seleccionado.

Protexido contra cambios manuais

Prevents the contents of the index from being changed. Manual changes that you make to an index are lost when the index is refreshed. If you want the cursor to scroll through a protected area, choose - LibreOffice Writer - Formatting Aids, and then select the Enable cursor check box in the Protected Areas section.

Crear índice para

Seleccionese desexa crear o índice para o documento ou para o capítulo actual.

Opcións

Combinar entradas idénticas

Substitúe as entradas de índice idénticas por única entrada que lista os números de páxina onde se produce a entrada no documento. Por exemplo, as entradas «Vista 10, Vista 43» son combinadas como «Vista 10, 43».

Combinar entradas idénticas con p ou pp

Substitúe as entradas de índice idénticas, que se producen tamén na páxina ou páxinas directamente seguintes, por unha única entrada que lista o número da primeira páxina e un «p» ou «pp». Por exemplo, as entradas «Vista 10, Vista 11, Vista 12» son combinadas como "Vista 10pp» e «Vista 10, Vista 11» como «Vista 10p».

Combinar con -

Substitúe as entradas de índice idénticas que se producen en páxinas consecutivas por unha única entrada e o intervalo de páxinas onde se produce a entrada. Por exemplo, as entradas «Vista 10, Vista 11, Vista 12» son combinados como «Vista 10-12».

Diferenciar maiúsculas de minúsculas

Distingue entre maiúsculas e minúsculas en entradas de índice idénticas.Para idiomas asiáticos tratamento especial aplícase se. Se queresa primeira aparición da entrada no documento para determinar o caso deentrada, seleccione Combinar entradas idénticas.

Icona Nota

Para usar a agrupación multi-nivel para idiomas asiáticos, seleccione Case sensible. Na agrupación multi-nivel, os casos e sinais diacríticos das entradas ignóranse e só as formas primitivas de entradas son comparadas. As formas son idénticas, os acentuación das formas son comparadas. As formas aínda son idénticos, os casos das formas, así como as larguras dos caracteres, e as diferenzas na Kana xaponesa son comparados.

Escribir entradas en maiúsculas automaticamente

capitalizar automaticamente a primeira letra dunha entrada de índice.

Chaves como entradas separadas

clavesde índice Insire como entradas de índice separados. A clave éinserida como unha entrada de índice de nivel superior e as entradas que sonasignados á clave como subentries recuados.

Para axustar unha chave de índice, escolla Inserir Entrada Índice diálogo.

Ficheiro de concordancia

Marcaautomaticamente entradas de índice usando un ficheiro de concordancia -.Unha lista de palabras para incluír nun índice

Ficheiro

Seleccionar, crear ou editar un ficheiro de concordancia.

Ordenar

Define as opcións para ordenar as entradas de índice.

Idioma

Seleccione as regras de idioma a empregar para clasificar as entradas do índice.

Tipo de chave

Seleccionar numérico cando quere ordenar os números de valor, como en 1, 2,12. Seleccione alfanumérico, cando quere ordenar os números de caráctercódigo, como en 1, 12, 2.