<Bookmark_value> campos definidos polo usuario, restrición </ bookmark_value>

Cela

Variable fields let you add dynamic content to your document. For example, you can use a variable to reset the page numbering.

Para acceder a esta orde...

Escolla a lapela Inserir - Campo - Outros - Variábeis

Icona Aviso

Os campos definidos polo usuario só están dispoñíbeis no documento actual.

Tipo

Lista os tipos de campos dispoñíbeis. Para engadir un campo ao documento, prema nun tipo de campo, prema no campo na Seleccionar lista e prema en Inserir Os campos dispoñíbeis son os seguintes:

Tipo

Descrición

Definir variábel

Defines a variable and its value. You can change the value of a variable by clicking in front of the variable field, and then choosing Edit - Field.

Mostrar variábel

Insire o valor actual da variable que prema no Selección lista.

Campo DDE

Insire un DDE ligazón ao documento, que pode actualizar tan frecuentemente como quere a través do nome asignado.

Inserir fórmula

Insire un número fixo ou o resultado dunha fórmula.

Campo de entrada

Insire un novo valor para unha variábel ou campo de usuario.

O valor dunha variábel dun campo de entrada só é válido desde o lugar onde se inseriu o campo cara a adiante. Para modificalo, insira outro campo de entrada co mesmo nome, mais cun valor diferente. Pola contra, o valor dun campo de usuario modifícase globalmente.

The variables are displayed in the Selection field. When you click the Insert button, the dialogInput Field appears, where you can enter the new value or additional text as a remark.

Intervalo numérico

Insire numeración automática en táboas, imaxes ou marcos de texto.

Definir variábel da páxina

Insire un punto de referencia no documento despois do cal se reinicia a conta de páxinas. Seleccione "activado" para activar o punto de referencia e "desactivado" para desactivalo. Tamén pode inserir unha corrección para iniciar a conta de páxinas noutro número.

Mostrar variábel da páxina

Mostra o número de páxinas entre o punto de referencia "Definir variábel da páxina" e este campo.

Campo de usuario

Insire unha variábel global personalizada. Pode utilizar o campo de usuario para definir a variábel dunha instrución de condición. Cando se modifica un campo de usuario, actualízanse todas as ocorrencias da variábel no documento.

Icona Nota

Os campos a seguir só pode ser inserido se o tipo de campo correspondente estiver seleccionado na lista Tipo.

Formato

Prema no formato que desexa aplicar ao campo seleccionado, ou prema en «Formatos adicionais» para definir un formato personalizado.

Para campos definidos polo usuario, prema no formato que desexa aplicar ao Formato lista ou prema en "Formatos adicionais " para definir un formato personalizado.

Nome

Introduza o nome do campo definido polo usuario que desexa crear. Para definir un destino, prema en «Definir referencia» na lista Tipo, escriba un nome no cadro de diálogo e prema en Inserir. Para referenciar o novo destino, prema no nome do destino na lista Selección.

Valor

Introduza o contido que quere engadir a un campo definido polo usuario.

In the Format list, define if the value is inserted as text or a number.

Select

Lists the available fields for the field type selected in the Type list. To insert a field, click the field, and then click Insert.

Icona Suxestión

To quickly insert a field from the list, hold down and double-click the field.

Nun documento HTML dispón de dous campos adicionais para tipo de campo «Definir variábel»: HTML_ON e HTML_OFF. O texto que escriba na caixa de diálogo Valor caixa convértese etiqueta de apertura de HTML (<Value>) ao gardar o ficheiro como documento HTML ou nunha etiqueta de peche de (</Value>) ao pechar o ficheiro nun documento HTML, dependendo da opción que se seleccione.

Icona Suxestión

Ao premer dúas veces nunha entrada mantendo a tecla Ctrl premida ou seleccionar a variábel desexada e premer na barra de espazos, a entrada insírese inmediatamente no documento.

Fórmula

Esta opción só está dispoñíbel se o tipo de campo "Inserir fórmula" está seleccionado.

Referencia

Introduza o texto que desexa mostrar no campo. Se está a inserir un campo de marcador de posición, escriba o texto que quere mostrar como suxestión de axuda ao colocar o apuntador do rato sobre o campo.

Desprazamento

Introduza o valor de desprazamento que quere aplicar a un campo de número de páxina, como por exemplo «+ 1».

Invisíbel

Escondeo contido do campo no documento. O campo insírese como unha marcagris fina no documento. Esta opción só está dispoñíbel para o"Set \Variable" e"Usuario campo " tipo de campo.

Numeración de capítulos

Define as opcións para restabelecer a numeración de capítulos.

Nivel

Seleccione otítulo ou nivel do capítulo en que reiniciar a numeración no documento.

Separador

Introduzao carácter que desexa usar como separador entre os niveis de título oucapítulo.

Aplicar

Engade ocampo definido polo usuario para o Selección lista.

Icona

Aplicar

Eliminar

Elimina da lista de selección o campo definido polo usuario. Só pode eliminar os campos que non estean en uso ​​no documento actual. Para eliminar da lista un campo que estea en uso no documento actual, primeiro elimine todas as ocorrencias do campo no documento e, a seguir, retíreo da lista.