Zoom

Reduce ou aumenta a visualización en pantalla do documento actual. Prema na frecha situada xunto á icona para abrir a barra de ferramentas Zoom.

Icona

Zoom

Icona

Zoom (LibreOffice Impress en modo esquema e diapositivas)

Máis zoom

Mostra a diapositiva ao dobre de tamaño que o normal.

Tamén pode seleccionar a ferramenta Máis zoom e arrastrar un marco rectangular arredor da área que quere aumentar.

Icona

Máis zoom

Menos zoom

Mostra a diapositiva á metade do tamaño actual.

Icona

Menos zoom

Zoom 100%

Mostra a diapositiva no seu tamaño real.

Icona

Zoom 100%

Presentación anterior

Devolve a visualización da diapositiva ao factor de zoom anteriormente aplicado. Tamén pode premer en +coma (,).

Icona

Presentación anterior

Seguinte presentación

Desfai a acción da orde Presentación anterior. Tamén pode premer en +punto (.).

Icona

Seguinte presentación

Páxina completa

Mostra a diapositiva completa na pantalla.

Icona

Páxina completa

Largura da páxina

Mostra a largura completa da diapositiva. É posíbel que non se vexan os extremos inferior e superior da diapositiva.

Icona

Largura da páxina

Vista óptima

Redimensiona a visualización para incluír todos os obxectos da diapositiva.

Icona

Vista óptima

Zoom de obxecto

Redimensiona a visualización para axustar o(s) obxecto(s) seleccionado(s).

Icona

Zoom de obxecto

Desprazar

Move a diapositiva dentro da xanela de LibreOffice. Coloque o apuntador na diapositiva e arrastre para movela. Ao liberar o rato, selecciónase a última ferramenta usada.

Icona

Desprazar