Detrás do obxecto

Modifica a orde de amontoamento ao mover o obxecto seleccionado detrás doutro obxecto especificado. Non cambia a localización do obxecto seleccionado na pantalla.

Para acceder a esta orde...

Escolla Modificar - Dispor - Detrás do obxecto (somente no LibreOffice Draw)

Abra o menú de contexto dun obxecto seleccionado e escolla Dispor - Detrás do obxecto

Na barra Debuxo, abra a barra de ferramentas Dispor e prema en:

Icona

Detrás do obxecto

Seleccione o(s) obxecto(s) que quere mover cara atrás doutro obxecto. Prema co botón dereito do rato e escolla Dispor - Detrás do obxecto e prema nun obxecto da diapositiva.

Icona Nota

A disposición dos obxectos afecta á orde de amontoamento dos obxectos no documento.