Diante do obxecto

Altera a orde de amontoamento ao mover o obxecto seleccionado diante do obxecto especificado. Non cambia a localización na pantalla do obxecto seleccionado.

Para acceder a esta orde...

Escolla Modificar - Dispor - Diante do obxecto (soamente en LibreOffice Draw)

Abra o menú de contexto dun obxecto seleccionado e escolla Dispor - Diante do obxecto

Na barra Debuxo, abra a barra de ferramentas Dispor e prema en:

Icona

Diante do obxecto

Seleccione o(s) obxecto(s) que quere mover cara a adiante. Prema co botón dereito e escollaDispor - Diante do obxecto e, a seguir, prema nun obxecto da diapositiva.