Camiño de clase

Utilice esta caixa de diálogo para engadir cartafoles e ficheiros ao camiño de clase Java. Eses camiños son válidos para calquera JRE que inicie.

Para acceder a esta orde...

Choose - LibreOffice - Advanced.

Cartafoles e ficheiros atribuídos

Especifica a localización de clases e bibliotecas de clases Java. O novo camiño de clase será válido despois do reinicio de LibreOffice.

Icona Aviso

As clases Java ás que se accede a través do camiño de clase non se someten a unha verificación de seguranza.

Engadir ficheiro

Seleccione un ficheiro de datos en formato jar ou zip e engádao ao camiño de clase.

Engadir cartafol

Seleccione un cartafol e engádao ao camiño de clase.

Eliminar

Seleccione un ficheiro ou cartafol na lista e prema en Eliminar para eliminar o obxecto do camiño de clase.