Proxy

Os servidores proxy para acceder á internet poden instalarse manualmente segundo as súas necesidades.

Para acceder a esta orde...

Choose - Internet - Proxy.

Icona Aviso

Some options cannot be reset once edited. Either edit back the changes manually or click Cancel and reopen the Options dialog.

Configuración

Define a configuración para o servidor proxy.

Servidor proxy

Especifica o tipo de definición de proxy.

Ningún

Accede á internet sen un servidor proxy. Permítelle definir unha conexión directa do computador a un provedor da internet que non utilice un proxy.

Manual

Permite introducir o servidor proxy manualmente. Especifique o servidor proxy de acordo co seu servizo da internet. Solicite ao administrador do sistema os proxys e os portos.

Icona Suxestión

Type server names without the protocol prefix. For example, type www.example.com, not http://www.example.com.

Sistema

En sistemas Windows ou UNIX que usan Gnome, esta opción obriga LibreOffice a utilizar a configuración do sistema. Para activar esta configuración é necesario reiniciar LibreOffice.

Http Proxy

Teclee o nome do servidor proxy para HTTP. Teclee o porto no campo da dereita.

Http Proxy

Type the name of the proxy server for HTTPS. Type the port in the right-hand field.

Proxy FTP

Teclee o nome do servidor proxy para FTP. Teclee o porto no campo da dereita.

Non hai proxy para

Especifica os nomes dos servidores que non requiren servidor proxy, separados por punto e coma. Trátase, por exemplo, de servidores situados na rede local ou que se utilizan para a transmisión de video e audio.

Pode utilizar marcadores de posición para os nomes de servidor e os dominios. Por exemplo, teclee *.sun.com para dirixirse a todos os servidores do domino sun.com sen proxy.

Teclee o porto do servidor proxy correspondente. O valor máximo dun número de porto é 65535.

Icona Aviso

Some options cannot be reset once edited. Either edit back the changes manually or click Cancel and reopen the Options dialog.