Distribuír un filtro XML como paquete

Pode distribuír filtros XML para varios usuarios mediante un formato especial de paquete.

To Save an XML Filter as a Package

Icona Nota

A caixa de diálogo Configuración de filtros XML só está dispoñíbel cando hai documentos de texto abertos.

1. Escolla Ferramentas -Configuración de filtros XML en Writer.

2. Seleccione o filtro que desexa distribuír e prema Gardar como paquete.

To Install an XML Filter from a Package

Icona Nota

A caixa de diálogo Configuración de filtros XML só está dispoñíbel cando hai documentos de texto abertos.

1. Escolla Ferramentas -Configuración de filtros XML en Writer.

2. Prema Abrir paquete e seleccione o ficheiro de paquete co filtro que desexa instalar.

To Delete an Installed XML Filter

1. Escolla Ferramentas -Configuración de filtros XML en Writer.

2. Seleccione o filtro que desexa eliminar e prema Eliminar.