Cambiar a cor do texto

Prema na frecha situada ao lado da icona Cor do tipo de letra para activar unha barra de ferramentas onde poderá escoller entre unha variedade de cores.

Icona

Cor do tipo de letra

Icona

A seguinte información só é aplicábel a LibreOffice Writer: Se preme a icona unha vez sen texto seleccionado, o apuntador do rato transfórmase nunha lata de tinta. Use este símbolo, mantendo premido o botón do rato, para arrastralo por unha área de texto, que adquirirá a cor seleccionada. A función permanecerá activa mentres manteña premida a icona ou ata que prema Esc.

A seguinte información aplícase a todos os módulos (LibreOffice Writer, Calc, Draw, Impress): Seleccione o texto que quere colorear e prema na cor desexada na barra de ferramentas.

Copiar formatos co pincel de formato

Cor do tipo de letra